sexleksaker till pat dildo

Så förbättrar ni ert sexliv- Top 5 bästa sexleksakerna för par

Parförhållande kan på många sätt vara krävande och ett stabilt förhållande kräver tillit, trygghet och respekt. Inga relationer är felfria. När kommunikationen svajar brukar även den fysiska närheten bli mindre och mindre. Fysisk närhet är otroligt viktigt för oss människor och för att vi ska känna oss trygga. Sex är ett fantastiskt sätt att vara fysisk på med sin partner. Med hjälp av sexleksaker kan du och din partner ta era intima stynder till nya världar!

Vad som kan vara den ultimata kryddan för att lyfta era intima stunder till oförutsägbara höjder? Svaret är enkelt: sexleksaker!

par-som-gosar-i-sängen

Hur viktigt är sexet i ett förhållande?

Sex utgör en fundamentell och berikande del av ett starkt förhållande, och det skapar en unik möjlighet för partners att dela närhet och uppmärksamhet. Att investera engagemang och passion i ert sexliv kan vara avgörande för att bygga upp en varaktig och tillfredsställande relation. Tyvärr är det alltför vanligt att sexlivet hamnar i skymundan efter några år tillsammans, och både du och din partner kan uppleva en brist på energi och lust till sex.

Lösningen på detta vanliga dilemma kan vara att introducera sexleksaker i ert intima samband. Dessa leksaker fungerar som katalysatorer för att återuppliva den passion som blossade upp när ni först möttes. Sexleksaker är inte bara lekfulla och spännande, de öppnar också upp för en värld av fantasifulla möjligheter. Endast fantasin sätter gränser för hur dessa verktyg kan användas för att skapa minnesvärda och lustfyllda stunder.

För att uppnå en harmonisk sexuell gemenskap är det avgörande att båda parter känner sig bekväma och trygga. Genom att införa sexhjälpmedel i form av olika sexspel och sexleksaker kan ni säkerställa att njutningen är lika stor för alla inblandade. Det finns ett omfattande utbud av sexleksaker för par, och vi har sammanställt en lista över några av de mest innovativa och effektiva alternativen som garanterat kommer lyfta ert förhållande till nya höjder.

Ge ert förhållande den krydda det förtjänar och utforska det spännande och varierade landskapet av intimitet med hjälp av dessa fantastiska sexleksaker. Era gemensamma stunder kommer att ta en helt ny och minnesvärd form, och ni kommer upptäcka en ännu djupare koppling med varandra. Det är dags att släppa loss fantasin och låta kärleken blomstra på nya sätt!

Top 5 bästa sexleksakerna till par

sexleksaker-till-par

1. Sexspel- för ett långt och roligt förspel

Sexspel till par är ett perfekt sätt att komma varandra närmare på. Sex spel är ett kul sätt att  ha förspel på. Erotiska sexspel innehåller ofta utmaningar som du och din partner ska genomföra. Vuxenspel ger dig och din partner möjligheten för att lära känna varandra bättre och är ett bra sätt på att ta reda på vad din partner tycker om i sängen. Sex spel är det ultimata sättet att få fart på sexlivet på ett nytt och spännande sätt.

2. Glidmedel- för ökad känsla och intimitet

För att öka njutningen hos båda är glidmedel det enklaste men bästa sexhjälpmedlet. Glidmedel kan även vara avgörande för kvinnor för att inte få ont efter sex. Glidmedel gör upplevelsen och känslan ännu intimare. Glidmedel finns i flera olika varianter och är en smaksak vad som passar era behov, det är därför svårt att säga vilket som är det bästa glidmedlet. Det finns bland annat glidmedel med smak, anal glidmedel, vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel.

Vill du läsa mer om sexleksaker? Kolla in vårt inlägg om de 3 bästa sexleksakerna till kvinnor.

3. Fjärrstyrd vibrator– för ökad spänning

Med en fjärrstyr vibrator hettar ni upp sexlivet både i och utanför sängen. Vibrerande ägg är en sexig och rolig sex leksak som kan används för att få igång förspelet. Låt din partner styra din vibrator medan ni ser en film, ligger i sängen eller för de som vågar, kanske på en promenad. En vibrator med kontroll är en diskret erotisk vuxenleksak som kan användas vart som helst, utan att någon märker det. Vibratorer och andra sexiga leksaker kan du köpa diskret online hos Plusshop och du som medlem kan handla till fördelaktiga priser.

4. Fördröjningsspray till män– förlänger sexakten

Sex ska vara njutbart tillsammans men många män upplever problem med att de kommer för fort och att sexet därav bara varar i några sekunder. För tidig utlösning kan vara väldigt stressande och skapa en osäkerhet hos män.

För att undgå tidig utlösning och komma för fort finns där ett enkelt knep. Det finns en bedövningssalva eller fördröjningsspray som det även kallas som ska appliceras på penis kort tid innan samlag och påvis gör fördröjnings sprayet penisen mindre känsligt och minskar därmed risken för tidig utlösning hos män. För dig som upplever problem med för tidig utlösning kan du läsa mer här om hur du håller längre i sängen.

5. Penisring– en härlig känsla till båda två

Sexleksaker är helt klart något som piggar upp sexlivet och med sexiga leksaker kan du och din partner uppleva njutning på en ny nivå. Penis ring är en av de sexleksaker som ökar njutning till båda parter. Mannen som bär penisringen får en skön känsla runt penis samtidigt som den andra parten känner av vibratorn. En vibrerande penisring är enkel att avända och   en penisring ger alltså en härlig och ökad känsla hos både två.

Kolla in Plusshop.se stora utbud av sexleksaker– här finns garanterat något för alla. Och för dig som är medlem, du kan ta del av exklusiva priser.

Investera i din relation med hjälp av sexleksaker

Om du upplever att du och din partner behöver något extra in i ert sexliv så är sexleksaker och andra sexhjälpmdel det bästa alternativet. Sexleksaker är kul och är ett sätt som gör att du och din partner lär känna varandra bättre. Utöver de nämda sexlekakerna ovanför är sexiga underkläder, kroppssmycken, handklovar, piskor och andra sexhjälpmedel ett enkelt sätt att krydda upp sexlivet på. Sexleksaker till par är kul och hjälper dig och din partner att förbättra ert sexliv och därmed ert förhållande. Tänk på att sex är till för bådas njuting. Se därför till att lyssna på varandras önskar och ge varnadra plats och utrymme under sex. Ta hand om varandra!

Liknande artiklar