sexliv med partner

Onani tips-4 anledningar till att onanera tillsammans med din partner

Att onanera tillsammans med sin partner kan för många låta skrämmande och lite läskigt. Men att onanera tillsamans är något väldigt vanligt och kan vara ett bra sätt att lära känna sin partner på ännu mer. Genom att onanera tillsammans utforskar ni varandra på ett helt nytt sätt, så sätt igång!

I denna artikel kommer vi presentera ämnet onani, samt ge våra bästa onani tips och förklara fördelarna med att onanera tillamsn med sin partner. Det finns massa olika sätt att onanera på och olika onini ställningar. I detta inlägg komemr vi fokusera på onani tillsmasn med sin partner.

Allt om onani

Innan vi går ignom fördelarna med att onanera tillsmans med sin partner vill vi introducera dig till ämnet onani. Hur ofta man ska onanera, om det är bra att onanera samt hur man onanerar.

Onani är en term som används för att beskriva sexuell stimulering av de egna könsorganen för att uppnå sexuell njutning och orgasm.

Det finns olika sätt att onanera på beroende på personliga preferenser och könsorganens anatomi. För män kan det innebära att stimulera penisen genom att smeka, dra i den eller använda tryck mot den. För kvinnor som onanerar kan det innebära att stimulera klitoris, slidan eller andra erogena zoner genom smekning, gnidning eller användning av sexleksaker. Onani är en normal och naturlig del av både män och kvinnors liv.

Det finns ingen fastställd “rätt” frekvens för onani eftersom det varierar mycket mellan individer. Hur ofta man ska onanera beror på personliga preferenser, sexuell lust och individuella behov. Det är helt upp till varje person att bestämma vad som känns rätt för dem. Hur ofta du ska onanera är alltså upp till dig själv, och det är ingen som kan bestämma om du onanerar för mycket eller för lite.

Det är också värt att nämna att sexuell aktivitet, inklusive onani, kan variera i frekvens över tid. Det kan bero på olika faktorer såsom stress, hälsa, relationer eller livsstilsförändringar. Det viktigaste är att lyssna på sin egen kropp, respektera sina egna gränser och göra det som känns rätt för en själv. Läs vidare och ta del av onani tips, samt fördelana som finns med att onanera med din partner.

1. Upptäck nya passioner tillsammans

Istället för att bara prova sig fram själv finns det tydliga fördelar med att onanera emd sin partner. Här kan ni visa varandra exakt hur man gillar det och därmed uppnå magiska stunder. Att onanera tillsammans är ett intimt sätt att lära känna sin partner på, och på så sätt bli expert på att tillfredsställa varandra. 

Att onanera tillsammans med sin partner handlar om njutning såväl som att lära. Genom att observera sin partner kan du lära hur du tillfredsställer din partner efter dens önskemål och behov. Det handlar om att fysiskt visa sin partner hur det ska göras genom att ge exempel och visa var, hur mycket för bästa framtida tillfredsställelse för varandra. Onanera tillsamsn är helt klart vårt bästa onani tips för att uppnå oförglömliga stunder med sin partner.

2. Känn tryggheten i gemensam onani

Nästa onani tips handlar om trygghet och respekt. För att förbättra ert sexliv och för att uppnå det som du förtjänar är det viktigt att du känner dig bekväm och trygg med din partner. Sex och intima relationer handlar om respekt och trygghet. För att uppnå maximal trygghet med din partner under sex är det viktigt att ni vågar prata om era känslor och önskemål.

Det krävs självförtroende att exponera sig själv på det sättet inför andra och det kan vara en utmaning att ta mod till sig. Om du inte är bekväm med att prata om sex och vad du gillar kan det ibland vara lättare att visa än att förklara i ord. Att onanera tillsammans med sin partner kan vara en hjälp till att visa vad du tänker och säger- utan att behöva säga det högt!

onanera tillsammasn emd din partner- par i sängen

3. Upptäck nya typer av stimuli

Det kan enkelt bli samma tråkiga upplevelser om man inte provar nya saker i sovrummet. Att onanera tillsammans med din partner kan vara ett nytt sätt att hitta nya former av tillfredsställelse för dig själv och din partner. Här kan ni upptäcka nya metoder och former av penetration för att uppnå klimax.

Ett bra onani tips är att visa din partner något och sedan byta halvvägs, så att ni testar det på varandra och lär er exakt hur det ska göras.

4. Fler sätt att använda sexleksaker

Om du och din partner saknar inspiration till hur ni använder era sexleksaker är gemensam onani med sexleksaker ett fantastiskt sätt att göra det på.

Kom dock i håg att aldirg sluta onanera ensam. Det är här du lär känna dig själv och dina behov bäst. Man kan som sagt inte onanera för mycket, så se till att ge dig själv tiden till att onanera, men också tid över till din partner.

Introducera sexleksaker för magiska sexuella upplevelser

Genom att prova att onanera tillsammans med din partner kommer ni upptäcka hur relation utvecklas. Det är något speciellt och pirrigt med att prova nya sexuella saker med ens partner.

För att maximera den sexuella upplevelsen och för att inte göra den långtråkig bör ni självklart introducera sexleksaker till er gemensamma onani. Sexleksaker är vårt bästa onanitips. Lär er hur man onanerar tillsammans med sexleksaker. Att onanera tillsammans lär er både hur man onanerar på sig själv men även hur man onanerar på sin partner.

kvinna med sexleksaker

Till bådas fördel

En bullet vibrator kan vara bra för att stimulera båda parter, eftersom den både kan ha en effekt för att stimulera penis och klitoris. Faktum är att en bullet vibrator också kan användas på vissa erogena zoner, som på bröstvårtorna eller mannens bollar. Det här är en perfekt sexleksak om du vill att den ska kunna användas till lite av varje och att ni båda ska njuta av den.

Hitta allt du behöver för ett sexliv som tar er till nästa nivå på Plusshop.se. Där kan du som medlem alltid ta del av otroliga priser på alla varor.

För vaginal stimulering

En vibrator är den perfekta sexleksaken för vaginal stimulering för kvinnan. Här kan de flesta vibratorer användas för stimulering av både klitoris och faktiskt även för anal tillfredsställelse. Detta är den ultimata sexlekskaen till kvinnor som onanerar.


Faktum är att anal lek kan vara en extremt spännande form av stimulans och kan vara en dold lust som många bär på. Därför är det också en bra idé att prova analsex med sin partner, eftersom det också kan utforskas ensam innan man låter sin partner vara med. Det finns nämligen flera fördelar med att experimentera med anal tillfredsställelse och orgasmerna kan vara minnesvärda om man gör det på rätt sätt.

Skäm bort penis

Det finns faktiskt också ett hav av sexleksaker som är speciellt anpassade för penis. Nämligen en vibrator för penis. En sådan sexleksak kan användas både av en själv, men också tas över av partnern, så fort metoden och rätt rörelser hittats, så att man kan lära av varandra. Med hjälp av en sexleksak till penis kan mannen skämmas bort lite extra. En sexleksak kan vara till stor hjälp till ett bra handjob.

Ta hand om varandra!

Liknande artiklar