date night 1
|

Alla hjärtans dag dejt- inom de 5 kärleksspråken

ALLA-HJÄRTNAS-DA-DEJT

Alla hjärtans dag 2024 närmar sig med stormsteg. Den 14 Februari är dagen då vi firar kärleken. Alla hjärtans dag firas ofta med stor uppskattning till någon du tycker om. Att ge bort en romantisk present just denna dag kunde inte vara mer upplagt.

Varför firar vi Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag firas den 14 Februari varje år- som en dag för att visa kärlek och uppskattning till de man älskar. Traditionen härstammar från medeltiden då man firade en kristen helgdag för martyrsainten Valentin men idag är det mest känt som en dag för romantisk kärlek. Vanligt är att ge presenter, skicka kärleksbrev eller bjuda på middag för att visa sin kärlek till sin partner, vänner eller familj.

De 5 kärleksspråken

De fem kärleksspråken är ett begrepp som myntades av författaren och psykologen Gary Chapman. Kärleksspråken är fem olika sätt att visa och uppleva kärlek. Dessa är:

DEJT-TIPS-ALLA-HJÄRTANS-DAG
  1. Kärleksspråket av komplimanger: Denna typ av person vill höra att de är älskade och uppskattade genom komplimanger och beröm.
  2. Kärleksspråket av kvalitetstid: Denna typ av person vill ha ensam tid och uppmärksamhet från sin partner och känna sig förstådd och älskad.
  3. Kärleksspråket av gåvor: Denna typ av person vill visa kärlek genom att ge gåvor och ge praktiska bevis på kärlek.
  4. Kärleksspråket av tjänster: Denna typ av person vill visa kärlek genom att utföra tjänster och hjälpa till med sysslor för att visa omtanke.
  5. Kärleksspråket av beröring: Denna typ av person vill känna kärlek genom fysisk närhet och beröring, som kramar, pussar och hångel.

Det är viktigt att notera att alla människor kan ha olika kärleksspråk och det kan variera från situation till situation. Därför är det viktigt att kommunicera med sin partner för att förstå vad som är viktigt för dem och visa kärlek på ett sätt som de förstår och upplever som äkta.

En oförglömlig Alla hjärtans dag dejt

Vi har satt ihop den perfekta Alla hjärtan dag dejten som inkluderar alla 5 kärleksspråk.

En bra alla hjärtans dag dejt kan starta med en romantisk middag på en fin restaurang, gärna med levande ljus och romantisk musik eller på ett ställe med en magisk utsikt. Ett resurang besök gör att du och din partner helt kan slappna av och inte behöva stressa med dukning, matlagning och disk. Här kan ni bara njuta av varandras sällskap och låta kemin och samtalen flöda.

Efter middagen kan ni ta en promenad hem där nästa överraskning väntar. Antingen kan du ha förberett en myskväll i soffan med film-maraton, snacks i mängder och kuddar och täcken för extra mys-känsla.

Om du verkligen vill överraska din partner har vi den extraordinära fräcka upplevelsen till Alla Hjärtans dag. För att öka den romantisk känslan kan du och din partner spela ett vuxen-spel.

sexleksaker

Det kan vara ett erotiskt brädspel eller frågesport som handlar om sex eller ett rollspel där man kan utforska nya roller och fantasier. Det viktigaste är att båda känner sig bekväma och öppna för att prova nya saker. Det kan vara en bra idé att prata om vad man är bekväm med innan man börjar spela spelet.

Till hjälp finns det massiv med romatiska och fräcka sexspel och presentförpackningar som låter dig och din partner utforska varandra ännu mer. Och glöm inte glidmedlet så att det hela flyter på!

Det finns många olika sexspel att välja mellan och det kan vara en rolig och spännande möjlighet att utforska nya saker tillsammans med sin partner på alla hjärtans dag. Det viktigaste är att göra något som båda tycker om och känner sig bekväma med. På Plusshop.se kan du som medlem köpa sexspel och vuxenleksaker till ett billigt pris- alltid i diskret förpackning och med snabb leverans.

Läs mer:

Romantiska alla hjärtans dag presenter till någon du älskar

date night

För att göra er dejt ännu bättre och skruva upp för kärleken ordentligt föreslår vi fler alla hjärtans dag ideer och presenter:

  • Blommor: En bukett röda rosor eller låt personen välja sina favoritblommor.
  • Choklad: En chokladask är en klassisk Alla hjärtans dag present.
  • Parfym eller doftljus: En doft som personen gillar eller som passar personens personlighet
  • Alla hjärtans dag kort: Skriv ett Alla hjärtans dag kort till den du älskar. En alla hjärtans dag hälsning kan du skicka till både, partner, vänner och familj.

Det viktigaste är att presenten kommer från hjärtat och visar att man har tänkt på personen och bryr sig om hen. En personlig touch kan göra en present ännu mer speciell.

Dessa Alla hjärtans dag presenter och dejt tips funkar lika bra till din pojkvän som flickvän. Lycka till, vi önskar dig en glad alla hjärtans dag med dina nära och kära.Låt Alla hjärtans dag 2023 bli oförglömlig!

Liknande artiklar