analsex peach

Analsex för nybörjare- Tips för skönt analt samlag

Analsex kan för många kännas skrämmande och lite förbjudet. Men för många finns där en stor njutning i analt samlag och det är inte alls ovanligt att gilla analsex.

Om du och din partner vill uppleva intensiva sexuella upplevelser och är intresserade av analt samlag bör du läsa den här artikeln – Vi hjälper dig att utforska mer om den anala simuleringen som du senare kan få stor glädje av. Här kommer vi prata om analsex för nybörjare, analsex tips, samt förberdelser inför analsex. Allt för att du ska kunna uppleva ett skönt analt samlag.

Hur känns analsex?

Anal sex känns såklart olika från person till person. För vissa kan analt samlag göra ont och vara smärtsamt, medan andra har skönt anal sex som de njuter av. För att kunna uppleva ett skönt analsex är det viktigt att göra det på rätt sätt.

Analt sex kan mycket väl bli din nya favorit om du gör det rätt från början. Området där bak är ett mycket känsligt område, som kräver intensiva men lugna beröringar. Analen är full av nervområden vilket gör att du måste ta det lite lugnare än vad du normalt skulle göra.

Analt för första gången kan verka skrämmande, men med de rätta förberedelserna för analsex och våra bästa analsextips kommer du förhoppningsvis kunna njuta av nya sexuella upplevelser som aldrig förr.

analsex- analen

Analsex för nybörjare- Tips


Steg ett för att kunna njuta av analt sex är förberedelserna. Att förbereda för analsex är därför väldigt viktigt. Analen är känslig och det krävs därför ett långt och bra förspel innan man har analt samlag. Skäm bort bakdelen med massage, smekning, kärlek och kanske några pussar.

Uppvärmning är nyckeln till ett lyckat och skönt analt samlag. Se till att slappna av och släppa på musklerna, så att allt kan gå helt smidigt och du kan uppnå intensiva anala orgasmer som du aldrig upplevt tidigare. Ett bra förspel är helt klart vårt bästa analsextips.

Du producerar inget form för glid av dig själv när vi pratar om din anal, vilket mycket snabbt kan göra det till en extremt smärtsam och obehaglig upplevelse. Därför är det en regel att alltid använda glidmedel under och innan analsex. Att anända tillräckligt med glidmedel kommer vara avgörande för upplevlesen.

Så ett långt och bra förspel med glidmedel är ett msåte för att uppleva skönt analsex. För att göra förspelet extra spännande kan ni ta hjälp av fräcka sexleksaker från Plusshop.se. Här får du som medlem extra bra priser. Alltid snabb leverans, i diskret förpackning. Här hittar ni både analt glidmedel men också sexleksaker som garanterat kommer förbereda er på analsex.

analsex- anala sexleksaker

Upptäck nya sexuella sider av dig själv

Bara att tala om analsex skrämmer nog de flesta, då det är en sida av dem själva de ännu inte vågat eller velat utmana. Men precis som du kan ändra dina smaklökar, stil och attityd, kan dina sexuella begär göra exakt samma sak över tid. Så om du är intresseread, prova analsex och se vad du känner. Du kanske till och med upptäcker att analt samlag ger dig några av de bästa sexuella upplevelserna och orgasmerna.

Det är aldrig för sent att uppleva en ny sexuell värld. Om du aldrig har provat det förut eller om du kanske har en tidigare dålig erfarenhet av analt samlag kan det bero på att du gick ut för hårt och stort. Det är ett klassiskt misstag hos nybörjare för analsex.

Minimalt arbete, stor vinst

Med rätt metoder och rätt leksak är det inte långt från några rörelser till en stimulans du sent kommer att glömma. Till en början kan du givetvis alltid välja att prova dig fram med fingrarna, men en säker metod är förstås att använda en vibrator eller annan sexleksak som passar området. Det kan till exempel vara stimulerande leksaker som buttplugs, analbollar eller en vibrator för anus.

Ett bra tips är att ju långsammare desto bättre. De intensiva orgasmerna kommer från en mjuk och långsam stimulering i samma område.

Men om du skulle vilja anstränga dig mer för att ge dig själv eller din partner en starkare orgasm, kan stimulering av slidan och klitoris eller penis skapa snabbare och starkare orgasmer. Detta kan också göras med hjälp av sexleksaker speciellt framtagna i syfte att stimulera båda områdena samtidigt. Hitta allt du behöver för den perfekta anala leken på Plusshop.se.

Här kan du läsa fler tips på hur du och din partner kan förbättra ert sexliv.

Liknande artiklar