par i sangen

Minskad sexlust?- Så hettar ni upp sexlivet med 3 fräcka lekar!

Sexlekar med sin partner, dirty talk och sexleksaker – Piffa upp ditt sexliv och få tillbaka sexlusten i ett förhållande med våra bästa och hetaste tips. Det är vanligt att sexlusten kommer och går, och ibland går sexlivet trögt och långsamt. För att få tillbaka sexlusten i ett förhållande kan det behövas en frisk fläkt i form av erotiska sexleksaker, sex lekar och dirty talk.

Minskad sexlust? Detta kan vara orsakerna

Minskad sexlust i ett förhållande är vanligt och inget konstigt men det kan på längre sikt leda till oro och diskussioner. Dåligt sexliv i ett förhållande är därför något vi gärna vill undvika. Och för att hetta upp sexlivet igen och få igång i heta stunder kan det vara vigtigt att förstår varför man sälv elelr sin partner inte har någon sexlust.

Sex är inte allt i ett kärleksförhållande, men för många är det ändå en viktig del. Minskad sexlust kan bero på flera olika faktorer. l Nedan är några vanliga orsaker till minskad sexlust:

minskad-sexlust
  1. Stress och ångest: Höga nivåer av stress och ångest kan påverka sexlusten negativt.
  2. Hormonella obalanser: Hormonella förändringar, särskilt hos kvinnor, kan påverka sexlusten. Det kan bero på exempelvis klimakteriet eller förändringar i hormonbehandlingar.
  3. Medicinska tillstånd: Vissa sjukdomar eller mediciner kan påverka sexlusten.
  4. Relationella faktorer: Problem i relationer eller sexuella relationer kan också påverka sexlusten negativt.
  5. Livsstilsfaktorer: Rökning, alkohol och droger kan också påverka sexlusten.
  6. Trauma: Traumatiska händelser kan också påverka sexlusten negativt.

Att sncka om sex och inte minst hur man får tillbaka sexlusten kan vara ett tungt smatal med obekväma frågor men det är viktigt att identifiera orsaken till en förlorad sexlust för att kunna hitta en lämplig behandling. Om problemet är psykologiskt kan terapi vara till hjälp, medan hormonella obalanser kan behandlas med medicinering.

Hur viktigt är sexet i ett förhållande?

Sexet kan vara mycket viktigt i ett förhållande för många människor. Att ha ett tillfredsställande och aktivt sexliv kan bidra till ökad intimitet, fysisk närhet och känslomässig koppling mellan parterna. För vissa kan sex vara en viktig uttrycksform för kärlek, passion och lust.

För vissa par kan ett tillfredsställande och regelbundet sexliv vara en viktig komponent för att upprätthålla intimitet, fysisk närhet och känslomässig anknytning. Sex kan fungera som ett sätt att uttrycka kärlek, passion och lust för varandra. Det kan också vara en kanal för att utforska och upptäcka varandras kroppar och sexuella preferenser.

Å andra sidan kan det finnas par som prioriterar andra aspekter av sin relation högre än sexuell intimitet. För vissa människor kan exempelvis kommunikation, emotionell anslutning, delade värderingar och intellektuell kompatibilitet vara viktigare än sexuell aktivitet. Det är viktigt att komma ihåg att människor har olika sexuella preferenser och behov, och att det är upp till varje individ och par att bestämma vad som fungerar bäst för dem.

Om sexlivet känns nedtonat eller om någon av parterna upplever sexuell frustration eller ingen sexlust, kan det påverka relationen negativt. I sådana situationer kan det vara viktigt att aktivt arbeta för att hitta sätt att heta upp sexlivet och återfå sexlusten.

Hitta allt du behöver för ett spännande och förbättrat sexliv på Plusshop.se. Här kan du som medlem ta del av förmåniga priser.

Förbättra sexlivet med dessa tips!

Även om sexlusten finns där kan sexlivet vara dåligt. Ingen vill ha ett dåligt sexliv i ett förhållande, men ibland är det svårt att få till det. För att hjälpa dig att få bättre sex ger vi dig våra bästa tips på roliga och sexiga lekar och spel att ta med in i sovrummet. Om du lider av ingen sexlust, kan dessa sextips hjälpa dig att öka sexlusten och få gång i heta stunder.

1. Sexiga förspel i sovrummet

samlag-i-sovrummet-sexlekar

För att uppleva heta studer- Skippa det gamla vanliga förspelet och kom i gång med heta, roliga och utamandne sexspel som verkligen kan få dig och din partner på rätt humör.

Strippoker är en klassiker som de flesta har hört talas om. Det är ett roligt och underhållande sätt att få igång förspelet på och bygga upp spänningen och lusten mellan er.

Strip uno är ett annat roligt och underhållande spel som gradvis bygger upp spänningen mellan er. Varje gång du förlorar en omgång uno måste du ta av ett plagg. Den som först blir utan kläder har förlorat. Strip uno är ett kul och fräckt sätt att starta förspelet på.

Sextärningar är en enkel och sexig lek som kan öka spänningen mellan dig och din partner. Istället för traditionella nummer visar varje sida av tärningen en ny sexställning. Den sexställning som tärningen visar är den som du och din partner ska prova på. Detta sexspel är lätt att spela och garanterar att sexlusten ökar hos er båda.

Att utforska sexfantasier och leka med sexuella roller kan vara mycket spännande och roligt. Det handlar om att känna sig bekväm med sin partner, att kunna öppna upp och våga berätta om sina sexuella dagdrömmar. Kanske vill ni prova på ett fräckt rollspel eller en annan sexuell fantasi. Det viktiga är att ni är öppna och kommunicerar med varandra om vad ni tycker är spännande och upphetsande.

Hos Plusshop.se hittar du flera sexspel och andra fräcka sexleksaker. Här kan du som medlem ta del av förmåniga priser.

2. Sex i ord

Det kan vara utmanande att prata dirty talk utan att känna sig generad eller blyg, men det kräver bara att man känner sig trygg med sin partner. Och glöm inte att det är okej att skratta lite ibland.

Att hetta upp sexlivet genem dirtytalk är en smart idé- Dirty talk kan få igång sexlivet till en helt ny nivå. Det handlar inte bara om att använda dirty talk som förspel när man är tillsammans, utan också som en förförande lek under hela dagen på jobbet eller skolan. Man kan skriva ett sexigt meddelande, ringa ett busigt telefonsamtal och berätta för varandra vad man vill göra med varandra när man kommer hem senare. Om möjligt, överraska din partner med några av dina sexuella fantasier i ett meddelande, så att man båda kan se fram emot att utforska dem när man är hemma senare. Dirty talk är definitivt ett sätt att hetta upp sexlivet – lita på oss!

Skapa intensivare orgamser

sexlekar-med-sin-partner

Det är liksom självklart, men sexleksaker ÄR bara ett av de bästa sätten att piffa upp förbättra ert sexliv på. Sexleksaker skapar stygga och spännande upplevelser i sängkammaren. Om möjligt, överraska din partner genom att komma hem med en ny sexleksak och berätta hur du vill använda den på den andra personen senare som sexigt förspel och dirty talk.

Det är också viktigt att inte bara fokusera på fysisk stimulans utan också på mental upphetsning. Kommunikation, förspel och lekar kan hjälpa till att bygga upp sexuell spänning och öka intensiteten under själva sexet. Att experimentera med olika ställningar, tekniker och rörelser kan också hjälpa till att uppnå mer intensiva och tillfredsställande orgasmer. Det viktigaste är att du och din partner utforskar och upptäcker vad som fungerar bäst för er och att ni är öppna och kommunikativa med varandra om era önskningar och behov. Sexleksaker och sexlekar med sin partner är verkligen ett sätt som fungerar för att få tillbaka sexlusten och få igång i sexlivet igen!

Redo för något att testa något nytt? Läs om Analsex – 3 tips för njutbar anal stimulering.

Liknande artiklar