singellivet
|

Så lever du det bästa singellivet- 5 fördelar med att vara singel!

Ligg inte hemma och gråt, ta vara på singellivets frihet och njut av alla fördelar det faktiskt har. Hellre singel än att vara fast i ett dåligt förhållande!

Vad gör man när man är singel? Och hur blir man lycklig som singel? Det är enklare än du tror! Vi har tagit reda på singellivets stora fördelar, på hur du skapar din egen lycka och tillfredsställelse- på ett sexuellt plan.

singel- singellivet

5 fördelar med att vara singel

Att bli singel efter ett långt förhållande kan självklart vara tufft och kanske har du glömt hur det är att leva som singel. Men singellivet har faktiskt många fördelar som du verkligen bör ta vara på.

1. Utforska dig själv

Saknar du fysisk närhet och sex? Det sägs faktiskt att det bästa sexet har man med sig själv- nämligen, onani!

Som singel har du ingen att ta hänsyn till och som singel kan du fokusera på dig själv och dina sexuella behov. Ingen känner dig bättre än du själv och hur du gillar att bli berörd, så att utforska sin egna kropp är det helt rätta att göra!

Med hjälp av sexleksaker kan du utforksa din sexuallitet och uppnå fantastiska stunder med dig själv. Sexleksaker är utformade för att tillfredsställa dig och göra dina intima stunder oförglömliga. Det finns ett stort utbud sexleksaker för både män och kvinnor som gör att ni aldrig kommer känna er ensamma igen.

Hitta allt du behöver för ett komplett sexliv med dig själv här på Plusshop.se.

2. Sätt dina egna behov först

Singellivet ger dig mer tid och utrymme för att utforska dina egna intressen, hobbies och passioner. Som singel har du bara dina egna behov och känslor att ta hänsyn till- det gäller även i sängen. Som singel har du inga skyldigheter att tillfredsställa andra i sängen. Som singel kommer DINA behov först – och vem är bättre än du själv till att uppfylla dessa sexuella behov?

3. Prova nya saker

Många som är i ett förhållande känner sig instängda och begränsade. Många inleder ett förhållande i ung ålder och hinner inte utforska deras sexualltitet innan de är låsta med en partner.

Som singel har du möjlighet att utforska din sexualitet på alla tänkbara sätt. Även om du tror att du vet vad du tycker om blir många förvånade och positivt överraskade när de provar något de inte är vana vid. När du lever singellivet har du alla möjligheter att prova dig fram, vara med vem du vill, när du vill.

4. Spendera pengar på dig själv

Som singel behöver du inte göra avkall på dina personliga önskningar och behov. Du kan spendera din tid och dina pengar som du vill, och du behöver inte ta hänsyn till någon annan person.

Som singel behöver du inte bråka om vem som har betalat mest eller vem som är skyldig vem. Att vara singel har många fördelar och att aldrig behöva betala för någon annan är en av dom. Skäm bort dig själv, unna dig något fint och njut av friheten av att bara tänka på dig själv!

Istället för att köpa en dyr present till din partner, kan du nu köpa något till dig själv. Njut av ensamheten och klicka hem massa läckra sexleksaker som skapar den bästa njutningen till dig.

Läs vår guide om 3 populära sexleksaker för kvinnor – för ökad chans till orgasm.

singel med vibrator i sängen

5. Nej tack till bråk och svartsjuka

Åh nej, är du sur igen?… Det finns många lyckliga par där ute, men lika många olyckliga. Numera, mer än någonsin, är svartsjuka och bråk vanligt i kärleksrelationer.

Är du singel kan du flirta med vem du vill, sova med vem du vill eller lås in dig själv i 10 dagar utan att prata med någon och njut av ditt eget sällskap. Som singel lär man sig att uppskatta sig själv och sitt eget sällskap – och framförallt att göra precis som man vill. På de viset är singellivet är fantastiskt och dramafritt!

Att vara singel

Hur får man en partner? Hur blir man lycklig som singel? Livets stora fråga. Relationer kan vara fantastiska och äventyrliga, men samtidigt slitsamma och tröttsamma. En av de svåraste sakerna i livet är att lära sig att vara singel. Det kan vara sorgligt och extremt ensamt ibland, men det handlar om att ta reda på hur man mår bra med sig själv och hur man gör sig självständig från andra.

Vi tror på att njuta av sitt eget sällskap och hela tiden utforska sig själv är en bra lösning för det perfekta singellivet. Att experimentera med sexleksaker och njuta av ensamheten är ett stort steg för ett lyckligt singelliv. Njut nu, du kommer antaligen inte vara singel hela livet.

Liknande artiklar