finthar naglar 1

Hår & naglar – Hetaste skönhetstipsen 2023

Skönhetstrenderna går högt och lågt och där är plats till alla. I år ser vi allt från glitter och pastel till neutrala jordnära färger, både när vi pratar smink, naglar och kläder.

Hårtrenden som är här för att stanna

Som alltid så är de stora klassiska lockarna och en fönad frisyr med inom de stora hårtrenderna. Men i år är där en speciell trend alla pratar om- Flätor! Flätor i alla former och storlekar. Flätor har i många år varit en frisyr som funnits men som ingen rigtigt har pratat om- men det är det ändring på nu!

Flätorna är här för att stanna. Beroende på hur man flätar sitt hår kan man uttrycka olika stilar. En tjock bred fläta ger en strandig avslappnad look medan små tighta flätor ger ett hårdare kaxigare uttryck. Så bäst att du går hem och övar dig på att göra flätor, så att du kan hänga med i vårens stora hårtrend. Här hittar du inspiration och hjälp på hur flätar håret.

blont-hår-fläta

Bort med frissiga frisyrer och slitna toppar! I år ska håret vara super glansigt, lent och mjukt. En fin frisyr med glansiga, glowiga längder är så fräscht till våren. Det gör att håret ser välvårdat och friskt ut. Hår trenden har blivit så stor att den har fått namnet- Liqud hair. Håret ska vara så shiny och glansigt att det nästan liknar vatten. Många tror att det är omöjligt att få de super trendiga glansiga håret som vi ser på Instagram och andra sociala medier, men faktum är att det inte är så svårt. Det handlar bara om några små tips och tricks, samt att använda de riktiga hårprodukterna.

3 Tips som ger glow till ditt hår

Skruva ner för värmen

Du kanske tror att plattången eller locktången ska vara på högsta värmen för att få bästa resultat- svar nej. Sätt dina värmeverktyg till max 185 grader för att skydda ditt hår. Trots detta så funkar plattången eller locktången lika bra. Samma är det när vi pratar om att tvätta håret. Vi är såklart medvetna om att en varm dusch slår det mesta och är den av de bästa stunderna på dygnet. Men om vi pratar hår är detta en jättemiss. Tänk därför på att reglera värmen så att du inte sliter ut ditt år i onödan.

Schampo och balsam är grunden till allt

Tänk dig själv hur många gånger på ett år du använder schampo och balsam. De flesta människorna duschar sitt hår minst 3 gånger i veckan och därför är det så viktigt att välja ett bra schampo och balsam som inte torkar ut eller sliter på ditt hår. Välj därför ett schampo med mycket fukt som vårdar ditt hår från grunden. För att uppnå maximalt resultat så använd även en hårinpackning för torrt hår. Hårinpackning förebygger slitna toppar och ger extra glas till ditt hår.

Hårolja!

Enlig oss så är hårolja ett måste i din vardagsrutin om du vill ha ett friskt och glansigt hår. En fet olja tynger ner frissigt hår och ger fukt, glas och glow som ingen annan produkt kan. Hårolja är nyckeln till liquid hair.

Häng med i vårens treden. Hos Plusshop hittar du allt inom skönhet och personligvård och som melem kan du ta del af riktigt bra priser.

Hårolja och flätor

Stilsäkra naglar

Den gamla trenden fransk manikyr har helt klart tagit fart igen- men nu med en twist. Det nya som vi ser inom skönhetsvärlden är funky french. Den klassiska franska manikyren är alltså tillbaka med en uppdatering. Nu erbjuder den gamla 90 tals trenden på mer färg och former. Funky french har samma tanke som den klassiska franska manikyren, men i år ska topparna vara färgade och basen neutral. Här ser vi alla möjliga färger, men några som ligger i toppen är helt klart neonfärger och andra somriga toner. Funky french naglar har sin enkelhet men är ändå super sommriga och lekfulla med de färgade topparna. Här går det hur bra som helst att blanda olika färger på olika naglar.

Färgade naglar

Färgsprakande nagalr är verkligen trenden i 2023. Starka färger som ger ett lekfullt och glatt intryck är något vi kommer se i vår och sommar. Var inte blyg, här kan du blanda alla de färger du vill. De färgglda naglarna är sista touchen på din outfit. Det spelar egentligen ingen roll om det är röda, gröna, gula eller rosa naglar, så länge där är färg så är du med i modet. Låt dina nagalar lysa lika starkt som solen och lys upp din omgivnings vardag med härliga färger! Inom nagelvärlden är vårt tips gel nagellack. Gel nagellacken ger en glansig yta och håller länge på nageln.

Fina naglar

Liknande artiklar