brun utan sol 1 1

Brun utan sol- Så lyckas du med din BUS

Brun utan sol är ren magi. Denna fantastiska produkt har räddat många vinterdagar när huden har känts blek, torr och helt utan lyster. Brun utan sol kan nämligen på få timmar ge din hud en solkysst look. Men även om brun utan sol ger oss en snabb och efterlängtad bränna är det många som har svårt att lyckas och få det perfekta resultatet med produkten.

Låt oss dyka ner i en värld av brun utan sol (BUS) och ge dig våra bästa tips på hur du lyckas uppnå en felfri bränna. Följ med oss när vi guidar dig genom den spännande processen med brun utan sol och avslöjar hemligheterna bakom en felfri solkysst look.

Varför brun utan sol?

För dig som strävar efter en solbränna är denna produkt utan tvekan det bästa alternativet. Med self tanning produkter behöver du inte exponera din hud för skadliga UV-strålar från solariet eller solens skadliga strålar. En BUS produkt är därför ett hälsosamt och snabbt alternativ för dig som vill uppnå en solkysst hud.

spraytan-brun utan sol

Vilken är den bästa brun utan sol?

När vi pratar BUS produkter och self tanning finns där en rad olika produkter marknaden på. Vi går igenom alla, en för en.

Brun utan sol kräm

En krämprodukt är idealisk för dig med torr hud, då denna produkt samtidigt återfuktar din hud. En brun utan sol-kräm bygger upp färgen gradvis, och vi rekommenderar att du låter den verka över natten innan du sköljer av den. Det som är fördelaktigt med en kräm-produkt är att den ofta behåller färgen i långtid eftersom krämen är fet och verkligen tränger in i huden.

Brun utan sol mousse

För dig som önskar ett snabbt resultat är mousse ett utmärkt alternativ. Ett mousse tar vanligtvis bara några timmar innan du ser resultat. Mousse är generellt det alternativ som ger snabbast färg. Eftersom att mousse inte är lika återfuktande och fet som en kräm, rekomenderar vi att du avänder en body loation och ansiktskräm regelbundet för att inte torka ut huden.

Brun utan sol spray

Fördelen med spray är att de vanligtvis är enkla att applicera. Sprayflaskan fördelar din self-tanning-produkt jämnt över huden. För bästa resultat bör du massera in din BUS med händerna efter att du har sprayat kroppen.

Bästa brun utan sol för dig

Beroende på dina behov kan du välja den typ av produkt som passar dig bäst. Kom också ihåg att self tanning produkter finns i flera olika nyanser. Välj nyansen som är närmast din hudton för bästa resultat. Köp din nästa brun utan sol på Bazta.com, och ta del av billiga priser och snabb leverans.

brun-uan-sol-produkter

Hur applicerar jag BUS?

För att uppnå bästa resultat finns det några viktiga steg att följa. Här har vi sammanställt de mest avgörande punkterna att ha i åtanke när du applicerar din BUS.

  1. Skrubba: Innan du applicerar din brun utan sol är det viktigt att skrubba eller peela din hud med en bodyscrub. En försiktig skrubbning av din kropp hjälper till att avlägsna döda hudceller och andra orenheter som kan hindra en jämn färg. Att hoppa över skrubbningen innan applicering kan resultera i ojämn färgton.
  2. Återfukta: Smörj in både kropp och ansikte med en fet hudvårdskräm. Låt hudlotionen absorberas ordentligt innan du applicerar din brun utan sol.
  3. Brun utan sol-handske: Nu är det dags att applicera, och för att uppnå ett så jämnt resultat som möjligt rekommenderar vi att du använder en brun utan sol-handske. Handsken fungerar både som skydd för händerna mot överdriven färgning och som ett hjälpmedel för att applicera produkten jämnt. Dispensera en mängd produkt på handsken och applicera med mjuka, cirkulära rörelser. Var noggrann och ta den tid som behövs. Se till att täcka hela kroppen och sprid ut produkten i ett jämnt lager.
  4. Efteråt: Efter att du har applicerat, se till att tvätta händerna ordentligt för att få bort all produkt och undvik ojämnheter. Sedan är det bara att vänta. Normalt sett tar det ett par timmar innan resultatet syns. Efter x antal timmar (beroende på vilket märke du köper) kan du skölja av dig, utan att behöva oroa dig för att färgen ska försvinna.

Hur länge håller brun utan sol?

Beroende på vilken brun utan sol produkt du använder varierar vanligtvis hållbarheten mellan 1 till 2 veckor. För att bibehålla din färg är det en bra idé att återapplicera ungefär en gång i veckan. Kom ihåg att även återfuktning med hudkräm kan förlänga färgens hållbarhet.

För de som spenderar många timmar i solen för att uppnå en naturlig solbränna, rekommenderar vi att du läser vårt inlägg om solkräm och vilken solskyddsfaktor som passar din hudtyp. Detta hjälper dig att skydda din hud mot skadliga UV-strålar och bevara en sund hud samtidigt som du får den solkyssta looken du önskar.

Liknande artiklar