2023 damparfymer

Vårens populäraste damparfymer- Dofttoppen (2023)

Våren 2023 är äntligen här och det är dags att uppdatera din doftgarderob med säsongens hetaste damparfym. Från blommiga och fruktiga noter till djärva och sensuella toner finns det något för alla.

Men med så många nya lanseringar och klassiker att välja mellan, kan det vara svårt att veta vilken parfym som är rätt för dig. I detta inlägg kommer vi att gå igenom de populäraste damparfymerna för våren 2023, så att du kan hitta din signaturdoft och känna dig redo för vår- och sommarsäsongen!

Parfym topplistan- Vårens 5 populäraste damparfymer

damparfym-topplistan

Vi har listat våra favorit parfymer som är en samling av kvinnliga och populära parfymer som helt klart platsar på dofttoppen i vår.

damparfym zandig voltaire

1. Zadig & Voltaire This Is Her

Zadig & Voltaire This Is Her är en parfym för kvinnor med en unik doftprofil som kombinerar olika doftnoter. Parfymen öppnar med en fruktig och syrlig toppnot av grapefrukt, jasmin och vanilj. Därefter följer en hjärtnot av tonkaböna, kastanj och vaniljblomma som ger en söt och varm doft. Slutligen avslutas doften med en basnot av sandelträ, patschuli och vanilj som ger en mer träig och jordnära doft.

Denna doft är helt klart en av vårens godaste damparfymer och passar idealistiskt för den moderna kvinnan.

damparfym salatore

2. Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa är en damparfym som har en sensuell och mystisk doft. Doften öppnar upp med toppnoter av svarta vinbär vilket ger en fruktig och fräsch doft. Basen är en blandning av mjuk vaniljkräm, patchouli och mjukt läder, vilket ger en varm och sensuell ton till doften.

Denna damparfym är för dig som vill ha en blommig men lätt doft.

damparfymer-2023

3. Marc Jacobs Perfect

Denna populära damparfymen är vårens doft. En tjej parfym som passar dig som vill utstråla självsäkerhet. Marc Jacobs Perfect är en damparfym som har en fruktig och blommig doft som är både fräsch och modern. Doften öppnar upp med toppnoter av rabarber och påskliljor, vilket ger en frisk och fruktig doft.

Passar perfekt för dagliga tillfällen och har en självklar plats på topplistan för damparfymer.

parfym-2023

4. Hugo Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent For Her en elegant och förförisk doft som är perfekt för kvällar, middagar, fester och speciella tillfällen.

Damparfymen har en sensuell och förförisk doft. Doften öppnar upp med toppnoter av, mandarin, fresia och rosa peppar, vilket ger en söt och fruktig doft. I hjärtat av doften finns en blandning av orientaliska osmanthus-blommor och apelsinblomma, vilket ger en blommig och mjuk doft. Basen består av rostad kakaoböna, vanilj och tonkaböna, vilket ger en varm och sensuell ton till doften.

damparfym-populär

5. Chloe Love Story

Chloe Love Story är en blommig damparfym som har en feminin och romantisk doft. Doften öppnar upp med toppnoter av neroli, bergamott, grapefrukt och citron. Dessa noter ger en uppfriskande och citrusaktig doft. I hjärtat av doften finns en blommig blandning av apelsinblomma och rosor, vilket ger en mjuk och romantisk doft.

Totalt sett ger Chloe Love Story en elegant och romantisk doft som är perfekt för vardagliga och speciella tillfällen.

Den perfekta presenten i alla lägen

En damparfym är en perfekt present till någon du tycker om. Man kan nämligen aldrig få för många parfymer och idag är det vanligt att bära parfym efter väder och humör. En frisk och söt doft passar perfekt till sommarhalvåret, medan en sensuell och mystisk doft lämpar sig för vinterhalvåret. 

Kolla in vår avdeling för skönhet och kroppsvård för fler inspirerande inlägg!

Liknande artiklar