har frisyrer

4 snygga och enkla frisyrer – frisyrer för kort och långt hår

Här är årets frisyrer 2023! Behöver du tips på snygga men enkla frisyrer? Kanske till dejten, middagen eller den stora festen. Om så är fallet, har du kommit helt rätt. Vi ger dig inspiration till hur du enkelt kan få en snygg frisyr oavsett om det är till ett bröllop, till sommarfesten eller festivalen! Frisyrerna kan dock lika gärna bäras som en snygg och enkel vardagsfrisyr. Gör snygga frisyrer till en del av vardagen och slipp kommande hårkriser. Vissa kan tycka det är svårt att hitta snygga och enkla frisyrer till kort hår men med hjälp av dessa go-to frisyrer, där behovet för produkter är minimal och knappt så tidskrävande blir det enklare. Här kommer du se några av de mest trendiga frisyrerna för 2023 som kommer få folk att vända sig till dig på gatan. Läs med och ta del av snygga men enkla frisyrer långt år och kort hår!

Vilka frisyrer är inne 2023?

Vi ger dig 4 enkla håruppsttningar till fest, men även till vardags. Dessa är enkla frisyer att göra själv, och du behöver därför inte spendera tid eller pengar hos en frisör för att få dessa enkla frisyrer till halvlångt hår och långt hår!

Håruppsättningr kort hår och halvlångt hår

För dig med kortare hår har vi valt ut 2 enkla håruppsättningar till kort hår som kan användas till olika tillställningar eller bara för att fullända din vardagslook en varm sommardag eller till en fest med dina vänner. Dessa håruppsättningar till kort och halvlångt hår kräver väldigt få hjälpmedel och gör dig redo för dagen på få minuter. Ta del av inspiration till håruppsättning kort hår.

fransk flata frisyr

French braid (fransk fläta)

En enkel men snygg frisyr du kan göra hemma på några minuter är den franska flätan. En fransk fläta är en vacker men också praktisk frisyr. Denna frisyer för axellångt hår tar bort håret från ditt ansikte så att det inte irriterar under dagen, samtidigt som frisyren är vacker och snygg. Du kan göra franska flätor på flera sätt, oavsett om det är en eller två flätor. Något som verkligen kommer att kunna piffa upp flätan blir genom att lägga till en snygg hårrsnodd nedtill, eller en fin liten rosett.

Du behöver:

Såhär gör du:

enkla frisyrer

Sleek bun (stram knut)

En tight knut eller en “Sleek bun” är en av de största trenderna i år! Du känner säkert till den klassiska stora och stökiga knuten, även kallad “Messy bun”, som länge vart morden. 2023 erbjuder dock en annan typ av hårfrisyr- nämligen en elegant look och en mittbena till din knut. Det finns många fördelar med denna frisyr då den är en superlätt frisyr att göra och den är både snygg, trendig och fräschar upp vilken look som helst.

Den fungerar även perfekt som en förlängning mellan hårtvättsdagarna. Här kan du ta vara på det naturliga fettet och forma denna enkla frisyr precis innan tvättdagen, så att du får den perfekta snygga bullen. Dessutom fungerar denna frisyr för både långt och kort hår, så länge du bara kan göra en bulle. En sleek bun är alltså en perfekt för dig som vill få bort håret från ansiktet, för dig som inte hann duscha- och är en håruppsättning kort hår och halvlångt hår!

Du behöver:

Såhär gör du:

Håruppsättning långt hår- frisyrer långt hår

Vi har hittat 2 enkla håruppsättningar som garanterat kommer att bli dina framtida go-to-håruppsättningar både för kort hår och långt hår. Dessa fungerar för alla typer av tillfällen och kan snabbt ge en extra touch till vilken look som helst. Enkla frisyrer mellanlågt hår och långt hår.

enkel frisyr

Sleek ponytail (stram hästsvans)

Snygga hästsvansar eller “Sleek ponytail” har länge vart populärt. Denna frisyr kan användas både till de lite finare tillfällena samt för att piffa upp din vardagslook. Hästsvansen är både en praktisk, lättsam och vacker frisyr som passar de flesta. Denna enkla frisyren kan göras både med en hög hästsvans och en låg hästsvans. För att verkligen tämja de små baby håren är ett bra hårspray eller hårgelé avgörande för att få den perfekta frisyren som håller hela dagen. Denna passar både dig med kort hår, axellångt hår eller långt hår.

Du behöver:

  • Tofs
  • Hårborste
  • Teasing brush
  • Hårspray eller hårgel

Såhär gör du:

hår frisyr

Halva uppe, halva nere

Denna frisyr har varit populär i decennier och kan göras på otaliga sätt. Du kan både välja att göra det slarvigt men även slikat, beroende på vad du föredrar och vilken typ av hår du har att jobba med. Denna “halva upp hästsvansen” är smart då den både tar bort håret från ditt ansikte men ändå låter dig visa håret baktill, som du vill. Denna snygga frisyren passar lika bra i rakt hår och lockigt hår. Denna frisyr började verkligen bli populär efter att sångerskan Ariana Grande började använda denna typ av frisyr. Frisyren kan göras med mittbena, lugg med sidbeae eller bara helt borstad tillbaka i en stram hästsvans.

Du behöver:

Såhär gör du:

Frisyrer 2023 – hårfrisyrerna du kommer se överallt

Hoppas dessa enkla håruppstättningar till kort hår och långt hår har gett dig inspitation till enkla frisyrer som man kan göra själv.

Det kan vara så att det ser ut som något bara ett proffs kan göra, men det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. Till en början kan det krävas lite tålamod, men när du väl har hittat rutinen kan du göra dig redo med en av dessa enkla frisyrer på under 10 minuter och snabbt vara redo för vad dagen har att erbjuda. Du kommer säkert att få massor av komplimanger när du går ut och visar upp dina morderna och snygga frisyrer för vänner och familj. Hos Bazta.com hittar du allt du behöver inom hårvård och hårstylning av högkvalitet och till fördelaktika priser alla har råd till. Testa våra snygga men enkla frisyrer redan idag!

För ännu fler hår tips- läs vår guid om vårens populära hår och nageltrender.

Liknande artiklar